Direktlänk till inlägg 3 december 2009
Från VV forum ála HUMSI09
* 1 kycklingfilé 3PP
* 3 tsk olja 3PP
* 30g fullfet fetaost 2PP
* 1 Potatis 1.5PP
* ½ röd lök
* 1 bit kålrot
* 1 bit rotselleri
* 2 vitlökar (eller efter smak)
* ½ squasch
* 1 röd paprika
* salt
* peppar
skala av kålroten, rotsellerin, lök och vitlök. Dela/strimla sedan alla grönsakerna. Vitlökarna pressas. Blanda alla grönsaker i en bunke tillsammans med två av teskedarna olja och salt och peppar. Fördela på en plåt och sätt i ugnen på 250 grader.
Krydda kycklingfilén runtom och smörj en stekpanna med "släpp-lätt"-beläggning med den sista teskeden olja. Stek kyckling runtom så att den får stekyta. När den är gyllene runtom, lägg den på grönsaksbädden i ugnen och stek klart, alltifrån 10-30 min beroende på tjockleken av kycklingfilén. Kolla noga att köttet är vitt.
Allt detta smarriga blir 9.5 PP.
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|