Direktlänk till inlägg 2 september 2008
Fyllning:
8 st mandelpotatis, kokta
4 st ägg
1,5 dl crème fraiche 8%
1 dl gräslök, hackad
3 dl västerbottensost, riven
flingsalt
vitpeppar
1) Börja med att göra ett pajskal och förgrädda det innan du slår på fyllningen.
2) Förkoka potatisen så att den nästan är färdig. Låt svalna.
3) Vispa upp ägget lätt och vispa ner crème fraiche. Blanda i riven ost, hackad gräslök och malen vitpeppar.
4) Skiva potatisen, lägg ner den i pajskalet och slå över ostblandningen. Strö över lite extra västerbottenost och en aning flingsalt.
5) Grädda i ugnen 175 - 190 grader i ca 30-35 minuter eller tills äggstanningen har stelnat.
6) Låt svalna en stund och dekorera med gräslök.
Pajen går bra att serveras ljummen eller kall.
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 |
|||
15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|