Direktlänk till inlägg 1 september 2010
Portioner: 4
Förberedelse: 10 min
Tillagning: 30 min
ProPoints värde per port: 4
4 kycklingfiléer á 125g
1½ dl vatten
1½ msk äppelcidervinäger
1½ msk soja
1 tärning hönsbuljong
1½ msk farinsocker
½ msk timjan
½ msk rosmarin
½ msk mejram
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
2 dl fraiche (max 8%)
Placera kycklingfiléerna i en eldfast form. Blanda samtliga ingredienser, utom fraichen och häll blandningen över filéerna. Sätt in i ugn 200° ca 15min. Höj till 225° och låt stå ytterligare 15 min. Häll av skyn i en kastrull och blanda ner fraichen. Skiva filéerna. Servera med ris, sås och en sallad.
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|