Direktlänk till inlägg 21 februari 2008
Köttfärssås
Receptet är från 56kilo.se
Detta receptet är ett storkoksrecept. Bra att frysa in i portionspåsar.
Satsen väger ca 2900 g och delat på 9 blir det ca 3.5 PTS per portion (rejäl portion!)
9 portioner á 3.5 PTS
700 g nötfärs 10%
6-7 morötter (rivna)
2 normalstora lökar
3-4 vitlöksklyftor
1 mörk oxbuljong tärning
kinesisk soja
2 msk brun maizena redning
kryddor
2.5 dl vatten
3 burkar tomatkross
1 burk champinjoner
1 Milda minimat 7%
Stek upp hackad lök och champinjoner och lägg över i stor kastrull. (Jag anv oljespray)
Stek upp köttfärsen och lägg över i kastrullen.
Blanda ner övriga ingredienser och krydda efter smak. Låt puttra på svag värme i ca 15-20 minuter.
Servera med valfri mängd pasta, tex tagliatelle.
Köttfärssås + 135 g tagliatelle = 6.5 PTS
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
|||||
|