Senaste inläggen
Pratade med en konsulent på vv ang. att varken hemsidan, calculatorn eller pointsguiden finns eller är klar och hur sjutton man ska bli kompenserad.
En veckas förlängning på medlemskapet, blev de... helt ok och hjälp fick jag med att dra ut månadskortet, så det kändes skönt att få hjälp att fixa detta.
Hädanefter ska de funka med att använda kameran i mobilen och fotografera hemsidan, bara datum och mitt namn syns.
Pust! För de kändes lite onödigt att köpa skrivare bara för att dra ut månadskortet
Nu ska jag i väg och handla lite frukt och annat smått å gott.. Bye for avile!
Från VV forum ála HUMSI09
* 1 kycklingfilé 3PP
* 3 tsk olja 3PP
* 30g fullfet fetaost 2PP
* 1 Potatis 1.5PP
* ½ röd lök
* 1 bit kålrot
* 1 bit rotselleri
* 2 vitlökar (eller efter smak)
* ½ squasch
* 1 röd paprika
* salt
* peppar
skala av kålroten, rotsellerin, lök och vitlök. Dela/strimla sedan alla grönsakerna. Vitlökarna pressas. Blanda alla grönsaker i en bunke tillsammans med två av teskedarna olja och salt och peppar. Fördela på en plåt och sätt i ugnen på 250 grader.
Krydda kycklingfilén runtom och smörj en stekpanna med "släpp-lätt"-beläggning med den sista teskeden olja. Stek kyckling runtom så att den får stekyta. När den är gyllene runtom, lägg den på grönsaksbädden i ugnen och stek klart, alltifrån 10-30 min beroende på tjockleken av kycklingfilén. Kolla noga att köttet är vitt.
Allt detta smarriga blir 9.5 PP.
NU - ska jag i väg på invägning på VV och igår fick jag tiden för första besöket till kirurgen och Gastric by pass operationen.
Klart som sjutton att jag ska göra rycket med VV.
De som kan hindra mej är att jag faller i gropen med skam, rädsla och självhat - för de är ju de som det handlar om, av tidigare misslyckanden.
Rädd att inte känna igen signalerna
Rädd att falla för mina egna tankar
Rädd att sjunka ner i känsloträsket
Rädd för "bara den här gången"
Och så många många mer sjuka tankar.....
Men nu har jag dom här "svart på vitt" och NU är jag medveten
Taggad av de nya programmet och med operationen som jag igentligen inte vill göra i bak nacken.
LETS Gooo!
Smörgåstårta
3-4 burkar tonfisk i vatten (70g = 1pp)
3 dl fettfri majonnäs (30g = 1pp)
1 burk bostongurka (45g = 1pp)
1 gul lök, 0pp
2 msk citronsaft, 0pp
2 msk dill, 0pp
1 tsk salt, 0pp
½ tsk peppar, 0pp
Formfranska med bortskurna kanter (ca 1,5 frp rasker, 2pp per skiva)
Smeta in hela med majonnäs, garnera med hackade ägg och slanggurka, räkor.
Det går åt ungefär 1 burk fettfri majonnäs till hela.
Tårtan blir stor som en ugnsplåt. Och bröd i tre lager - fyllning i två.
Vet inte hur mkt tonfiskburkar o sånt innehåller, så du får väl räkna vad det blir.
Från Theres inne på VV forum
Redigerad2009-11-30 10:24 ET av´THERES
Usch, fy och blääääää
Idag har jag varit och dragit ut tre tänder och satt in en brygga som gör mej läspande för tillfället..
Att vara godisnarkoman ger inte bara övervikt utan också jävligt taskiga tänder.
Lugnande och rejält med bedövning gjorde ingreppet lite enklare och som tur va så har jag en jävligt bra vän som skjutsade mej in och sen hämtade mej efter besöket.
Jäkla skit men man får leva med det här. Slipper iaf flina folk i ansiktet, tandlöst...
Nu ska jag segla vidare på mina höga moln av alvedon och tradolan.... i morgon är en annan dag!
Nu var det ett tag sen jag kände att jag motivationen var så pass hög att jag kunde köra igång med mej själv igen.
Men, bättre sent än aldrig... Here we go!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|