Direktlänk till inlägg 19 december 2010
5 dl grädde
2 dl kokosflingor
1 msk kokosfett
2 gelatinblad
1/2 tsk vaniljarom
blåbär
Gör så här
Häll grädden och kokosfettet i en gryta. Koka upp.
Stäng av plattan när det börjat koka(men låt stå kvar på plattan) och ha i kokosflingorna.
Pass på så det inte bränner fast eller kokar över!
Ha i vaniljarom i grytan.
Ta av grytan från värmen.
Lägg gelatinbladen i vatten i ca 5 minuter.
Krama ur vattnet ur gelatinbladen.
Lägg ned bladen i grytan och låt smälta under omrörning.
Häll upp i små glas eller portionsskålar.
Låt stelna i kylen minst 3 timmar, gärna över natten.
Serveras med blåbär!
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|