Direktlänk till inlägg 1 september 2010
Fyllda auberginer Portioner: 4
Förberedelse: 10 min Tillagning: 60 min ProPoints värde per port: 1
2 auberginer 2-3 vitlöksklyftor 1 tsk olja 1 stor gul lök 2 gröna paprikor 1 burk krossade tomater (400g) salt, peppar 2 msk ströbröd 1 msk timjan 1 msk basilika 2 dl riven ost, (max 17%) 2 dl köttbuljong från tärning 1 knippe persilja Dela auberginerna på längden. Salta och låt de stå 30 minuter. Skölj dem i vatten och krama försiktigt ur vattnet. Finhacka löken och strimla paprikorna. Gröp ur innanmätet på auberginerna, hacka detta fint. Stek auberginerna sakta i oljan. Bryn löken och en paprika, häll i innanmätet från auberginen samt timjan och basilika. Salta och peppra. Låt detta småkoka ca 30 min under lock. Häll därefter i krossade tomater, ströbröd, persilja och hälften av osten. Fyll i auberginerna med massan. Häll över resten av osten och paprikan. Slå på buljong. Gratinera i eldfast form i 225° ca 30 min. Servera med en fullkornsbulle och tzatsiki. Skala och hacka löken. Skär paprikorna i små bitar. Bryn färs och lök i en fettsnål panna. Häll på tacokryddor och vatten. Blanda i paprikan och låt puttra 10 minuter. Lägg det i pajskalet. Rör ihop fraiche, majonnäs och svartpeppar. Bred blandningen över pajen. Skiva tomaterna och lägg ovanpå tillsammans med fefferonin. Strö till sist över den rivna osten. Grädda i ugnen 200° ca 20 minuter. Servera med grönsallad till. Tips! Till serveringen stick i nachochips och dekorera med dessa. 8-10 blir lagom.
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
||||||
|