Direktlänk till inlägg 15 februari 2009
VV-pajdeg: 3,5p/port 13/4dl vetemjöl ( om man delar pajen i fyra delar)
½ dl grahamsmjöl
123g lätt kesella
25 g flytande margarin
2-3 msk vatten
1 krm salt
Blanda ihop ingredienserna till en smidig deg. Låt vila i kylskpå ca 30 min och förgrädda sedan i ca 7-10 min i 225C
Fyllning : 2p (om man delar pajen i fyra delar)
200g quornfärs
Krossade tomater
Tacosås
Lök
Paprika
Feferoni
Ca 1 dl milda mini mat
Lägga ovanpå färsen på pajen:
Ca 1 dl mini fraische blandat med lite salt och ett par tomater att lägga ovanpå färsen.
Gör som en köttsås av qornfärsen och lägg i pajskalet och bred fraische röran över. Sist på med tomaterna.
Bon Apetit!
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
||||
|