Direktlänk till inlägg 31 mars 2008
SKINKLASAGNE
(4 port/5p per portion)från VV forumet av Lindle
1 aubergine
1 squash
2 gula lökar
2 paprikor i olika färger
2 tsk olja
1 burk (400g) krossade tomater
0,5 dl tomatpuré
1-2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
0,5-1 tsk oregano
1 knippe blandade örtkryddor
200 g rökt skinka
8 lasagneplattor
4 tomater
2 dl riven ost max 17%
salt, peppar
Skär grönsakerna i mindre bitar och hacka löken grovt. Fräs alltsammans i oljan. Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten och buljongtärning och låt det puttra ihop till en röra. Smaka av med kryddor. Skiva skinkan. Varva grönsaksröra, lasagneplattor och skinka. Avsluta med grönsaksröra, skivade tomater och riven ost. Grädda i 225 grader i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Garnera med örtkryddor. Servera med sallad.
Själv brukar jag ta mer krossad tomat (2 burkar) och 3 paprikor för att få mer "sås".
Sveriges godaste kasslergryta 4 port, 6,5p 360g kassler1 purjo1 liten röd paprika1 banan4 ananasringar1 dl mandarinklyftor1 dl lättmjölk2 dl fraiche 8%1 msk curry1 dl riven ost, max 17% Kasslern kan antingen skivas eller skäras i små bitar.Skär ...
AMII RIETZ CHRISTENSEN Viktminskning 120kg Min resaAllt började fredagen den 13 november 2009. Var i Stockholm med tjejträffen och fick min första panikångest attack! Trodde jag skulle dö! Som tur var visste min bästa vän pr...
ungefär 109 dagar sedan KYCKLINGLASAGNE Port: 4 Pro points/port 11250 g färska lasagneplattor2 tsk olivolja400 g kycklingfärs2 små gula lökar2 små morötter2 små palsternackor1 msk hackad vitlök3 msk tomatpuré2 dl krossad tomat1-2 tsk chili, ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
|||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 | 29 | 30 |
|||
31 | |||||||||
|